за нас

Повеќе од десет години, З-УНГ првенствено произведува поди од нови материјали, различни медиуми и високо одделение на PVC, WPC, Пластички подиња на СПС. Производите на подот се различни жито итн. З-јунг подот тргнува за извонредност. Потреба цврста дрва како потекло, слуша јазикот на дрвото со генијалност, носи свој сопствен европски дизајн. Воведува меѓународни популарни елементи на дизајн, поставува креативни идеи во реалноста, и внимателно мерки и црвени. З-Јунг ја бара најчисто изглед на дома и животот преку истражување на уметничкиот дизајн и дрвениот јазик, и користи дизајн за да пренесе нов прочистен став и да додаде вредност за подобар живот. Нашата компанија, З-Јунг, ја следи екстремната реалност на природната естетика. Со планирањето и сечењето на природната дрво, ние извлекуваме природни текстови како материјали за дизајн со индустриска технологија напредна индустрија. Тоа ќе му помогне на површината на производот многу блиску до вистинскиот дрво, вистински камен и плетени производи. Во исто време, ќе вклучиме модни елементи и ќе направиме оригинални модни шеми. За да ги направиме производите поприродни и креативни, користиме дигитални плочи и печатење повеќе бои. Нашата компанија е добар во користење на модерна наука и технологија за да обезбеди повеќе избор и да му помогне на нашиот муштерија да ужива во природата. Зелениот е дар од природата, што е и богатството што го цениме. Тоа ќе биде трендот на Тајмс кој користи здраво ниско јаглерод и зелено заштита на животната средина. Секогаш се фокусираме на темата за ниска јаглеродна и заштита на животната средина кога развиваме производи. Зеленото производство, исто така, се усвоени во процесот на производство. Уште повеќе, ќе го продлабочиме развојот на нискиот карбон во целиот индустриски синџирен систем, ќе изградиме зелена индустриска екологија, и продолжува да се развива во насока на заштита на енергијата со ниска карбонска и заштитата на животната средина.

Гледај Повеќе

Вести

Скалонот на WPC: Водник за разбирање и избирање на вистинскиот материјал

Вовед: На кралството на изградбата и декорацијата е важно да се избере вистинскиот под. Еден таков материјал кој доби популарност е Скалонот на WPC. Овој напис има за цел да обезбеди сеопфатен водич за разбирање на скалите на WPC и неговото значење во индустријата. Исто така, ќе ги истражуваме клучните фактори кога ќе избереме идеален материјал за подот за вашиот проект. 1.


Користењето на скалите на WPC за вашите поди

Содржина: 1. Воведување: Што е скалезата на WPC? 2. Зголемена потрошеност со Скалонот на WPC 3. Аестетички задоволни дизајни и опции 4. Лесно инсталација и одржување 5 ефективен избор за проекти за податоци 6. Одржлива и еко-пријателска опција 7. Често поставени прашања (FAQ) 8. Воведување: Што е Скалонот на WPC? Скалезата на СПЦ значи


Зголеми ја скалите со скалите на СПС: стилски и практички додаток на вашиот дом

Содржина 1. Воведување: Важноста на подобрувањето на скалите 2. Што се скалите на СПС? Како да изберете вистински скали на СПЦ носи за скалите за вашите скали 5 Инсталација: Лесни чекори за трансформирање на скалите 6. Подигни ја скалите со СПЦ носи.


Воведување: Супер Plank WPC се појави како менувач на игра во градежната и декорната индустрија, нудат голем број предности за проектите за податоци. Оваа статија ги истражува карактеристиките, бенефициите и апликациите на Супер Plank WPC во контекстот на секторот на градежниот и декорациски материјали. Што е Супер Plank WPC? Супер Plank WPC значи за дрво-Пластички композитет, прекинувачки ф


Иднината на подот: Супер Plank WPC - револуција на начинот на кој го искусуваме подато

Содржина: Внесувањето на еволуцијата 2. Што е супер Plank WPC? 3. Предностите на Супер Планк WPC упорна плочка 3.1 вода и непристојна влага 3.2 потрошеност и издржливост 3.3 En. Ја зајакнувањето на звукот 3.4 лесно инсталирање и одржување. Ослободување на креативните можности со Super Plank WPC 5. Прашања (FAQ) За Super Plank WPC 5.1


Што треба да знаеш за супер планк WPC за материјали


2023 Изложбата за поплавување на Азија Џанг Зујан и ДОМОТЕКС успешно завршуваа

2023 Изложбата за поплавување на Азија Џанг Зујан и ДОМОТЕКС успешно завршуваа


Гледај Повеќе