Rreth nesh

Për më shumë se dhjetë vjet, Z-YOUNG prodhon kryesisht dysheme të materialeve të reja, PVC të ndryshme të mesme dhe të nivelit të lartë, WPC, SPC plastike. Prodhimet me dysheme janë drithëra të ndryshme etj. Dyshemesh Z-young përpiqet për shkëlqimin. Duhet dru i fortë si origjina, dëgjon gjuhën e drurit me zhvillim, sjell gjuhën e saj të dizajnit evropian, paraqet elemente të përhapura ndërkombëtare të projektimit, vendos ide krijuese në realitet dhe masat e gjurmuara me kujdes. Kati Z-young kërkon pamjen më të pastër të shtëpisë dhe jetës nëpërmjet eksplorimit të dizajnit të artit dhe gjuhës drurit, dhe përdor projektin për të përcjellë një qëndrim të ri të rafinuar dhe për të shtuar vlerën në një jetë më të mirë. Kompania jonë, Z-young, ndjek realitetin ekstrem të estetikës natyrore. Duke planifikuar dhe duke prerë drurin natyror, ne nxjerrim tekstura natyrore si materiale të projektimit me teknologjinë 3D të skanimit të përparuar në industri. Ajo do të ndihmojë teksturinë e sipërfaqes së produktit shumë afër drurit real, guri i vërtet dhe prodhimeve të mbushura. Në të njëjtën kohë, do të përfshijmë elementet e modës dhe do t'i bëjmë modelet origjinale të modës. Për t'i bërë produktet më natyrore dhe krijuese, ne përdorim pjesë dixhitale dhe shtypje me shumë ngjyra. Kompania jonë është e mirë në përdorimin e shkencës dhe teknologjisë moderne për të siguruar më shumë zgjedhje dhe për të ndihmuar klientin tonë të shijojë natyrën. E gjelbër është dhurata nga natyra, e cila është gjithashtu thesari që e çmojmë. Kjo do të jetë prirjeja e Times që përdorimi i shëndetshëm i karbonit dhe dysheme e mbrojtjes së mjedisit të gjelbër. Gjithmonë përqëndrojmë në temën e ulët të karbonit dhe të mbrojtjes së mjedisit kur zhvillojnë produktet. Prodhimi i gjelbërt miratohet gjithashtu në procesin e prodhimit. Më shumë, Ne do të thellojmë zhvillimin e ulët të karbonit në sistemin e zinxhirit industrial, do të ndërtojmë një ekologji të zinxhirit industrial, dhe vazhdon të zhvillojë në drejtim të ruajtjes së energjisë së ulët të karbonit dhe mbrojtjes së mjedisit.

Shih më shumë

Lajme

Shkallë WPC: Një udhërrëfyes për të kuptuar dhe zgjedhur materialin e duhur në dysheme

Paraqitja: Në fushën e ndërtimit dhe të zbukurimit, zgjedhja e materialit të djathtë është e rëndësishme. Një material të tillë që ka fituar popullaritet është shkallë e WPC. Ky artikull ka për qëllim të ofrojë një udhëzues tërësor për të kuptuar shkallën e WPC dhe rëndësinë e saj në industri. Gjithashtu do të shqyrtojmë faktorë kryesorë për të marrë parasysh kur zgjedhim materialin e katjes ideale për projektin tuaj. 1.

2023-09-10 Shih më shumë

Dobitë e përdorimit të shkallës së WPC për dyshemetë

Tabela e Përmbajtjeve: Përmbytja: Çfarë është shkallëza e WPC? 2. Përgjithshmëria e zgjeruar me shkallën e WPC 3. Dizenja dhe mundësitë e kënaqshme estetike 4. Instalimi dhe mirëmbajtje i lehtë. 5. Zgjedhje e efektshme për projektet e dyshemes 6. Shkallës WPC: Një mundësi e qëndrueshme dhe miqësore 7. Pyetjet e pyetjeve shpesh (FAQ) Çfarë është WPC Shkallë? Shkallë e WPC përmban

2023-09-10 Shih më shumë

Zgjidhni shkallët me qendër të SPC: Një shtesë e shtëpisë dhe praktike në shtëpinë tënde

Treguesi i përmbajtjeve 1. Infimi: Rëndësia e përmirësimit të shkallës 2. Cila janë gati shkallët e SPC? 3. Përfitime të shkallës së PC-së Hapa të lehta për të transformuar shkallën tuaj 6. Pyetje që Bëren shpesh (FAQ-të) rreth kësaj Nambave të SPC 7. Konklusioni: Zgjidhni shkallën tuaj me qendrat e SPC.

2023-09-05 Shih më shumë

Super Plank WPC: Zgjidhja e fundit për industrinë e ndërtimit dhe dekors

2023-08-17 Shih më shumë

E ardhmja e dyshemesë: Super plank WPC - revolucionizon mënyrën që përjetojmë dyshemen

2023-08-15 Shih më shumë

Ç’duhet të dish rreth WPC për materialet e dyshemes

2023-08-05 Shih më shumë

2023-08-03 Shih më shumë

2023 Zhenghang Zhuoyan & DOMOTEX e shfaqjes në Azinë përfundon me sukses.

2023 Zhenghang Zhuoyan & DOMOTEX e shfaqjes në Azinë përfundon me sukses.

2023-08-03 Shih më shumë

Shih më shumë